There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Friday, November 12, 2010

life as IS110 student + worker

ko mampu?!


Perghhh... lega rasanye da abes exam.. bleh tido nyenyak da sekarang ni.. bayangkan la semua tough paper.. Tp.............. ati aku still x tenang lagi. ermmm... maklum la result tak kuar lagi.. memang aku rasa risau tahap gaban tunggu result. takut je kene repeat paper.. lagi plak paper Principles of Management.. TIDAK!!! kalau itu terjadi mati la aku.. jadi hal plak nak merepeat paper segala kan.. adoyai..



Kalo korang nak tau pointer aku yang lepas memang sedey giler.. tahap gaban.. "ala..maapkan mak kassin.." huhu..xde kene mengena langsung dialog itu... seriously mmg ciput gilar la..Alhamdulillah la semua pass..YEAY!! *ehem2..blom dpat CGPA lg yer..jgn nk buat giler..* agaknye memang otak aku ni da x bleh nak blaja lagi kot.. da p[encen menerima data2 pembelajaran.. =(



sob sob.. yang lebih menegjutkan lagi semalam (11112010) aku terima call dari kak Mainy mengatakan bahawa result tersebut da kuar.. OMG! sungguh rapid KL lecturer tu yer.. oang expert pun dpat 'C' ni plak aku yang kurang expert ni.. sudah tentu terkincit di belakang... bertambah haru la aku gamaknye. tambah lg plak assingnment yang aku post on 29102010 still tak sampai2 lagi sehingga ke hari ni yer..! kerani telco & post tu kata itu adalah alamat kawasan perumahan yang masih belom terbina.. adakah ini satu penghinaan terhadap student yang submit last2 minit? adus... Apakah nasib yang menimpa diri ini..? ape2 pun aku berserah kepada Allah dan berharap assignment tersebut smpai kat lecturer tu sebelum terlambat. akhirnya aku di timpa padah..



Last but not least, tunggu je la result keluar..kita tengok sama ada tekincit ke tidak.. =(

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers