There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, April 26, 2012

Move to Malacca - New work place

Salam silaturahim salam ukhwah..

Lama da tak update blog aku yang kusam ni. Yela manakan tidak aku searang ni busy dengan diri aku yang sibuk dok absorb keadaan di tempat baru, cara kerja baru, experience baru, colleagues baru, dan macam2 la yang baru kat sini. Cuma yang sama kat sini sistem dia je. tetap Virginia Technology Library Systems (VTLS) a.k.a Virtua.

Yang paling best pulak minggu depan aku ada evaluation. Homai Padini~ It is to entertain school student visit, kira macam aku ni lead budak2 skola tu buat tour dalam library tempat keje aku sekarang ni. Makluman untuk semua, aku tak penah lead2 ni. sebabnya aku memang takde jiwa lead2 dalam diri. harus la aku gigil dok cakap dengan budak2 tu nanti. Tapi takpe la aku take this as a challenge. Fikirkan BOLEH!

 Those pic la yang menunjukkan tempat keje baru aku.. Credit to google images.


 

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers