There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, November 10, 2011

New Facelift of Morib, Banting





Salam 1Malaysia,
Tajuk entry nak gempak.. haha.. facelift la sangat.
kali ni aku nak citer pasal Morib yang baru je semalam (30/10/2011) aku lawati. Saja bawak mak dengan adik2 jenjalan lepas balik dari umah kenduri kawin kawan aku masa keje kat Hypermarket dulu. ermm.. tema purple putih. shantek..hehe.. Pasangan yang sejoli, bak kata orang bagai pinang di belah-belah lah! hehe..

Oh no..tersasar dari headlines plak.


OK back to story!
 Pantai Morib sekarang dah cantek, tak macam aku pegi sebelum ni. errmm.. maybe about 2 or 3 tahun lepas kot. aku pun x ingat la bila. Yang pasti memang sebelum ni Morib tak cantek pun. boring la kata orang tuh. Tapi semalam aku datang memang perubahan besar la beb. Nak kata terkejut tu tak la kan, tapi memang terpesona la..hehe..




Dulu masa aku pegi kedai2 tepi pantai tu guna binaan kayu je, tapi sekarang da binaan batu. kelasss.. Agak tersusun la dari dulu. Dalam 3 kilometer dari Pantai Morib tu ada resort. nama dia Gold Coast Morib Resort. Kalo nak bermalam kat sana pun boleh la. Room rates about RM400 to RM1500 per night. Ada lagi satu resort, Hotel Impian Morib yang bersebelahan dengan Golf Club. Dimana room rates lebih berpatutan, ianya dari RM140 ke RM180 per night.

Korang ingat kat The Gardens je ada minum dalam jag? Morib pun ada!


Jom la rasai angin laut Morib. Saya da rasa, anda bila lagi.. =)


P/S: betri fon tarak, so pic terhad je.. hihi

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers