There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Tuesday, February 21, 2012

Umah 4 Musim @ Taman Pertanian Malaysia

Salam muhibbah dari aku, ni aku nak citer pasal citer zaman tok adam yang da agak sepurnama perjalanan. biar la da basi pun aku tetap nak update gak. main jauh2 kalo tak suka~ citer ni bermula apabila aku dan another 2 colleagues pegi jog. jog ke? padahal jalan je lebih. tempat kejadian adalah Taman Pertanian Malaysia kat Shah Alam. Actually tak expect pun nak masuk umah 4 musim ni. tapi kerani kaunter tu tanya sama ada nak masuk tak umah tu. so we decide nak la. lagi pun dia kata winter. memang jakun la aku time tu. haha~ tiket RM6 je. RM3 nak msuk TPM, then RM3 lagi tiket masuk umah 4 musim tu. so enjoy la dgn pic yang tak seberapa ni.

she said "nak teddy bear~"

He said "erm.. kepal2 pastu makan. eh rasa ABC la~"



Oriental garden *suka2 bg nama


Oh ya for those yang tak tau, yang aku pun baru tau time ni. Actually umah 4 musim ni bukan la ada empat2 musim skali dalam tu. satu musim je every quarter. sape nak rasa musim bunga, dtg la bulan mac nanti. aku rasa sekarang ni dorang tengah set up musim bunga.


P/S : jadilah merasa winter jadi-jadian dari takde.. sob~


weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers