There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, July 26, 2012

Hikmah@Jumaat #003


Hari-hari akhir Azura H

Salam jumaat penuh keberatan untuk semua.Update blog lagi ari ni. gagah betul la aku ni pehal. haha.. This time nak citer pasal colleague yang baru je kenal dalam 3 bulan da nak pegi. Erk! maksud aku dia dah tak berkhidmat lagi dengan universiti ni. Jom layan pic2 yang di snap jumaat lepas masa hi-tea untuk dia which is a day before puasa.

 ketibaan tetamu kehormat.. kehormat ke?
 Azura H nanges dlm ati~
 da tak sabau nak makan ni
 sedih dengar speech.. tapi...
 hepy bila dengar ada staff baru yg ganti nanti pempuan gak..
 dorang ckap "bila nak start makan ni?"
kak ana cakap "jangan la tinggalkan akak zura.."

27/7/2012 her last day. Anyway all the best to Azura H!! Au revoir~

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers