There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Saturday, June 8, 2013

Running Event May/June 2013

Alhamdulillah dah lepas 2 running event untuk bulan May dan early Jun. Aku berjaya menamatkan larian 8KM dan 5KM yang masing2 pada 26 May dan 2 Jun.




Larian pertama pada 26 May adalah di Purajaya anjuran Standard Chartered bersempena karnival belia. Menteri Belia dan sukan yang baru (Khairy Jamaludin) turut hadir bagi merasmikan acara larian tersebut. Kali ni aku sorang sahaja menyertai larian tersebut kerana sibling aku semua tak larat. huhu.. on that day after lari sempat gak pegi jomheboh. after that terus shoot balik Melaka. damnly tired and Alhamdulillah sampai gak kat melaka dalam pada sleepy tu. Thanks Allah.

Larian kedua adalah seminggu selepas larian pertama. Kali ni larian adalah sempena charity yang dianjurkan oleh The Mines Seri Kembangan di mana kutipan disumbangkan kepada Persatuan kanak2 connerstone selangor. Larian sejauh 5KM aku sertai bersama dengan tiga adik aku dan bakal adik ipar aku. Alhamdulillah kami berlima berjaya abeskan larian sehingga garisan penamat. Ada budak belagak di antara kami kata "5KM je?" last2 dia yang corot di antara kami. rasain.

Menyertai event larian seperti ini selain memenuhi hobi masa lapang, dapat juga menyihatkan badan. Selain bersosial dengan masyarakat dan dapat mengenali kawan baru. Jika kena pada tempatnya, kita juga dapat menyumbang. Sekian laporan larian pada kali ini. akhir kata dari saya, majulah sukan untuk semua. Saya Fazz melaporkan dari meja berita untuk Belog Pena Maya.

P/S: Pic untuk The mines charity run akan di update kemudian. TQ
P/S: entry berikutnya Cuti2 Malaysia Cameron Highland. tunguuuu

Thursday, June 6, 2013

Mana aku pergi?

Lama weh tak tengok belog aku yang sedeh ni. mana taknya minggu lepas seminggu aku cuti. Haaa hamek kao. jarang amek cuti. sekali cuti terus seminggu. Macam2 yang aku buat minggu lepas. Memang penat. Daripada cuti2 Malaysia sampai la join event larian kat putrajaya dan the Mines.

Ni baru sempat nak update belog. kalo tak memang tak pandang ler. anyway nanti aku akan update aktiviti aku yang berlaku minggu lepas. Nak tau aku bercuti kat mana? nak tau aku join event larian apa? entry tersebut akan menyusul satu persatu.. hehe.. eh apsal entry kali ni berangan artis lak aku rasa?

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers