There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, February 28, 2013

Berat badan naik tanpa dirancang

Selama ni aku bukan main la usaha naikkan berat badan. penah la siap beli weight gain. Hari-hari minum nih sebab nak naikkan berat badan. Makan Tak henti-henti. last sekali bila naik timbang still macam tu gak. maintain je 54kg. that one happen last year. Last month aku naik timbang kat gym UTC terperanjat tengok berat aku da 60kg. Hahaha. In the same time happy gak sebab BMI dah normal. Tapi yang tak berapa best perut da start naik. -___-"

Kawan-kawan pun perasan aku da berisi. hehe. most of them yang da lama tak jumpa cakap aku da gemuk padahal tak gemuk mana pun. Just nampak la tembam sikit kat muka ni. huhu


But semalam aku timbang lagi da naik lagi 1kg. So total da 61kg. Walawei!! ni kalau tak di control boleh membawa kepada kebesaran kelemakan. Misi jogging dan join run. Tapi malas nak jog. In another 2 weeks aku ada run. Hehe saja berjinak-jinak dengan dunia run.

Monday, February 25, 2013

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers