There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Sunday, February 27, 2011

John Smith A.K.A Number 4


Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia kepada follower2 semua.. walaupun ada 6 follower je pun.. sedey kan..sob sob T.T
walaupun hanya kamu berenam kamu harus mencukupkan ahli seramai 9 orang..huuu.. nmpak sangat aku terpengaruh dengan cerita yang aku pegi tengok last friday (25/2/2011). Yakni citer I Am Number Four yang bergenre action + sci-fi + thriller. gua cakap lu mmg best citer ni.. sape x pegi tengok rugi la.

Citer bermula apabila sekumpulan 9 makhluk asing melarikan diri dari planet sendiri setelah kaum mereka habis di bunuh oleh makhluk asing yang lain kerana mahu menakluk planet mereka. mereka memilih bumi untuk berlindung. tetapi mereka masih diburu. number 1 was killed in Malaysia, number 2 was murdered in England, number 3 was hunted down in Kenya. number four atau pun menamakan dirinya sebagai John Smith lakonan oleh Alex Pettyfer adalah mangsa seterusnya dalam turutan untuk di bunuh. John mempunyai penjaga bernama Henri (Timothy Oliphant). dalam pada masa yang sama juga John ada binatang pelihraan yang boleh berupa.

Sampai satu tahap tiba giliran dia diburu dia telah pandai mengawal kuasanya sendiri. dia pun berperang dengan makhluk asing yang jahat sendirian setelah kematian Henri si penjaganya. dalam pada masa John berperang, datang number 6 (Teresa Palmer) yang telah lama mengikut jejak langkah john. in this stoeyline juga di selitkan kisah cinta number 4 dengan manusia yang bernama Sarah (Diana Agron). untuk cerita yang lebih lanjut sila ikuti cerita yang di beri 5 bintang oleh saya ni di pawagam berdekatan anda..

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers