There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, April 22, 2013

Perhentian Kuih Melayu, Melaka

Assalam. Pada weekend yang lepas aku telah pertama kalinya menjejakkan kaki ke kedai kuih muih melayu ni, Kedai ni bertajuk Perhentian Kuih Melayu. For readers information, it is not only kuih yang dijual disitu. Ada juga makanan yang lainnya seperti nasi lemak, pulut kuning bersama kari ayam, soto, mee dan bihun sup dan macam-macam lagi la.

Kuih muih yang terhidang

Apa yang customer makan

Apa yang osmet makan

Apa yang aku makan

Mengikut apa yang diperkatakan oleh housemate aku, kedai ni memang full house pada waktu sarapan. Sebab tu kami datang situ waktu makan tengah hari. Dalam lebih kurang pukul 11 lebih membawa kepada pukul 12 tengah hari waktu tu. Masa kami nak balik tu pun orang dah mula ramai datang ke kedai tu untuk lunch.

Klik untuk tumbesaran menyeluruh dengan mamil gold

Untuk korang yang rasa nak datang try kat kedai ni boleh la datang. kedai ni terletak di Padang Temu area Ujong Pasir. Dekat dengan balai polis Bandar Hilir dan juga penjara Bandar Hilir. Waktu operasi tidak dapat dikenal pasti. tetapi apa yang pasti kedai ini beroperasi pada waktu bersarapan, makan tengah hari dan minum petang. Waktu makan malam tak dapat dipastikan.

Abes lantak sudah!

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers