There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, November 28, 2012

Durian Crepe at Tesco Cheng, Melaka

Sekarang ni semua tak henti-henti bercerita tentang durian crepe. Tak kira la dari Facebook, Twitter, blog, surat khabar, radio, dan Televisyen. #eh televisyen ada ke? Ada la kot cuma aku je yang menonton. huhu..

Packaging
Semalam aku berbelanja di Tesco dan secara bukan kebetulan aku beli la 2 ketul durian crepe yang menggunakan durian D24. RM3 seketul. Nak cuba punya pasal aku pun belilah 2 ketul. tapi kalo beli 8 ketul hanya RM20 je. Jatuh RM2.50 seketul.




Tentang rasa tak payah cakap la memang mabelesss, superb muperb segala bagai. First bite je korang akan rasa nak tambah 10 ketul lagi. Tapi aku sarankan janganlah makan banyak-banyak. Durian ni panas. Tak tido malam korang nanti. Aku ni pun tekak pedih je ni. Melantak durian je keje aku.

Oh ya selain kat tesco ni ada gak yang menjual Durian crepe ni dengan cara meng'advertise' kat laman sosial dan blog peribadi mereka. Just taip "Durian Crepe" kat google search and u will get any info about that snack.

Monday, November 26, 2012

No Subway Restaurant in Melaka

Hari ni kat paper STAR ada kupon subway - Free one 6" sandwich when purchase any 6" sandwich and a 22oz drink. Tapi malangnya kat Melaka ni takde satu pun Subway Restaurant. So no use la distribute kupon ni kat Melaka dik Non.

Hanya cadangan hiasan

Aku pernah mengusulkan cadangan kat kawan aku supaya dia buka franchise Subway kat Melaka ni. Tapi katanya takyah berangan kalo takde sejuta. Pastu ada gak pernah berangan dengan classmate aku kat Melaka ni nak buka franchise. Tapi tu hanya angan-angan je la. cobaan bukan betul-betul.

Kepada franchiser-franchiser di luar sana silalah buka Subway Restaurant kat Melaka ni. Satu pn jadilah. Takkan nak pegi Klang Valley or Johor kot semata-mata nak makan sandwich Subway. Ni dia link untuk enquire franchise for Subway Restaurant. Good Luck #eh.

P/S: Thanks miss Google for da Pict.

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers