There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, November 26, 2012

No Subway Restaurant in Melaka

Hari ni kat paper STAR ada kupon subway - Free one 6" sandwich when purchase any 6" sandwich and a 22oz drink. Tapi malangnya kat Melaka ni takde satu pun Subway Restaurant. So no use la distribute kupon ni kat Melaka dik Non.

Hanya cadangan hiasan

Aku pernah mengusulkan cadangan kat kawan aku supaya dia buka franchise Subway kat Melaka ni. Tapi katanya takyah berangan kalo takde sejuta. Pastu ada gak pernah berangan dengan classmate aku kat Melaka ni nak buka franchise. Tapi tu hanya angan-angan je la. cobaan bukan betul-betul.

Kepada franchiser-franchiser di luar sana silalah buka Subway Restaurant kat Melaka ni. Satu pn jadilah. Takkan nak pegi Klang Valley or Johor kot semata-mata nak makan sandwich Subway. Ni dia link untuk enquire franchise for Subway Restaurant. Good Luck #eh.

P/S: Thanks miss Google for da Pict.

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers