There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Tuesday, September 10, 2013

Maimon Mutalib Datang KFC


Lama sudah tak update blog. ni pun tetiba ada masa senggang nak update daripada tak buat apa. Sempat lagi nih even hujung bulan ni nak final. Alhamdulillah hampir ke hujungnya proses pembelajaran PJJ aku selama 4 tahun. Merujuk kepada tajuk di atas actually aku terperanjat bila kat FB ada pasal Maimon Mutalib meninggal dunia. sebab tengok dia berlakon ok je. Tu la dia pepatah mengatakan hanya Allah saja yang tahu.. eh pepatah ke. almost pepatah la kot.

Actually masa aku masih lagi berkhidmat dengan KFC arwah pernah datang beberapa kali ke KFC Shah Alam 2, Seksyen 18 Shah Alam bersama anak beliau termasuk anak kembarnya. Honestly she is a kind person not like in the drama or movie that she is staring in. Even muka dia garang kan.

Sepanjang aku pernah berkhidmat kat situ ramai gak artis yang datang, Aqasha, Raja Farah, adalah artis veteran yang aku tak kenal sangat, dan tak ketinggalan Acha Septriasa. Masa Acha Septriasa tu memang ramai staff yang dok selit nak bergambar dengan dia. Tapi aku tidak sebab masa tu busy. Kaunter queue.

bila ingat balik masa keje KFC rindu nak keje balik dengan geng lama2. ada yang dah jadi manager pun dorang. tak kurang gak yang dah berenti dan keje lain. anyway kami still contact with each other even ada yang dah lost contact. tu je setakat ni. nak buka note, exam bakal tiba.

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers