There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, March 21, 2013

PM umum sagu hati RM500 untuk warga TM

Tahniah kepada warga TM and its subsidiaries sebab dapat one-off RM500 seorang. ni yang buat aku sayang kat TM dan PM ni.. haha.. Tak rugi accept offer keje kat sini even tercampak jauh dari tanah kelahiran. Dah almost a year aku kat sini. Alhamdulillah. Tak dapat BR1M tapi dapat one-off. Tak Jeles dah kat orang yang dapat BR1M.

Tuesday, March 19, 2013

Wordless Wednesday :: Kepuasan Pelanggan Diutamakan

Kami di KepCi mengutamankan kepuasan pelanggan. Bawak balik ayam kat rumah pastu goreng sendiri. Semua part of chicken boleh dapat.


The Mines Charity Run 2013

Assalam..

Nak citer pasal lari lagi hari ni. Memandangkan aku tak dapat nak join Kulal Lumpur 10KM RoadRace disebabkan registration da tutup. Aku membalas dendam untuk join event larian The Mines Charity Run 2013 that wild be held on 2nd June 2013. Haha..

Klik sini untuk info lanjut

Okay tu sahaja untuk entry hari ini.

Monday, March 18, 2013

Berlari 10KM bersama Klang Executive Club

assalam..

Di kala entri ini di'publish', masih terasa saki baki kesakitan kaki akibat kekejangan yang teramat sangat. Pegi keje pun masih tempang2 lagi. Pastu dapat pulak gelaran si capik dari housemate aku. Aishh.. Tapi tu tak mematahkan semangat aku untuk join another run event. insyaAllah bulan April nanti.


Aku join larian ni dengan dua orang adik perempuan aku. Tapi kategori kami lain la. Bila tanya kat adik aku nak join lagi tak? dia kata tak nak dah. Sebab kaki dia sakit siap jerit2 dalam kereta masa on the nak balik umah. Nasib baik masa tu kaki aku ni dah okay.

Apa pun seronok dan berbaloi join run ni. Lama dah tak join event macam ni. last aku join masa 2001. Sekolah lagi masa tu. Malay mail Big Walk kat KL masa tu. Imagine how long time ago. Anyway see you on next entry.





P/S: Aku lupa nak amek pic sendiri.

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers