There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, March 18, 2013

Berlari 10KM bersama Klang Executive Club

assalam..

Di kala entri ini di'publish', masih terasa saki baki kesakitan kaki akibat kekejangan yang teramat sangat. Pegi keje pun masih tempang2 lagi. Pastu dapat pulak gelaran si capik dari housemate aku. Aishh.. Tapi tu tak mematahkan semangat aku untuk join another run event. insyaAllah bulan April nanti.


Aku join larian ni dengan dua orang adik perempuan aku. Tapi kategori kami lain la. Bila tanya kat adik aku nak join lagi tak? dia kata tak nak dah. Sebab kaki dia sakit siap jerit2 dalam kereta masa on the nak balik umah. Nasib baik masa tu kaki aku ni dah okay.

Apa pun seronok dan berbaloi join run ni. Lama dah tak join event macam ni. last aku join masa 2001. Sekolah lagi masa tu. Malay mail Big Walk kat KL masa tu. Imagine how long time ago. Anyway see you on next entry.





P/S: Aku lupa nak amek pic sendiri.

2 comments:

  1. jom join kl marathon lak.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak bro. aku check semalam dah closed la registration dia.

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers