There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Tuesday, April 2, 2013

Wordless Wednesday :: Restoran Chucuk Chucuk Melaka




Entry yang mengunggli carta

Assalam..

Kalau korang perasan kan sebelum ni entry zalora yang teratas. But now entry pasal durian crepe yang first then di ikuti pula entry pasal Subway Restaurant di Melaka.

Agak pelik sebab kekecohan dan rusuhan pasal durian crepe ni da reda tapi apsal boleh mengugguli carta box office ni?

One more thing memang ramai cari Subway Restaurant kat melaka. Kalau la aku ni kaya memang aku dah buka franchise untuk korang datang.. huhu. Hope dengan bukti ni ada la orang nak buka restoran Subway pasni.



P/S: Subway pls open your outlet restaurant here in melaka... :')

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers