There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, October 10, 2012

Wordless Wednesday :: Great Wall berhutan.. Cer teka kat mana?


Tuesday, October 9, 2012

Zinger Double Down Burger

Story ari ni not so basi. masih suam-suam kuku hangat diperkatakan di kalangan peminat burger Zinger KFC. Ni cerita semalam pegi lunch dengan Kak My kat Jusco Ayer Keroh. Kak My lagi. so bored.. haha jangan marah ek kak.. Memula pening gak nak decide makan katne. Last2 dia suggest Zinger, kebetulan pulak aku da lama tak rasa..Why do I said like that?

Haha actually Zinger Double Down ni not so new in my life. Dah naik muak kot dengan meals KFC ni. Bayangkan dua tahun aku mengadap mende alah ni. gila tak muak? Lagi satu aku muak nak dengar ayat "Selamat datang.. Makan sini atau bawa pulang?" Eh lari tajuk pulak yer.. hahah..

As I expected zinger double down ni menggantikan roti dengan fillet Zinger tu sendiri. Pastu dia letak cheesy sauce, chicken slice, mayo and definitely cheese.. Haha KFC baru nak innovate mende ni. Aku da innovate awal-awal lagi. :P

Tu jelah aku nak citer. Aku dah makan Zinger Double Down.. Korang pegi la beli sendiri dan makan. okbai.

credit to Google Images
P/S: Sila jangan lupa punch tiket parking sebelum memandu keluar dari Jusco/AEON..

Monday, October 8, 2012

Melantak Nandos

Ni aku nak update cerita basi. cerita minggu lepas. Kalau ayam Nandos tu ada lagi mesti dah basi gak macam cerita aku ni. Tapi kalau letak dlm fridge pastu panaskan hari-hari confirm ok lagi. Cuma rasa dia tak best.

Ok back to the reality. Selepas pertama kali merasa Nandos ni aku rasa memang terbaik ayam dia. mesti korang nangis berlagu kan sebab aku first time makan Nandos. Alahai sedih nau kata kak my. Haha.. Last-last minggu lepas dia yang belanja. terima kasih. everybody say thank you to her. tetiba kan. haha.. gila sudah datang di kala menaip entry ni.

Nandos ni lebih kurang KRR gak. Set ayam quarter tu datang dengan side dishes, cuma beza dia 2 option je. kalau KRR tu ada 3 option. Pastu ayam dia bleh pulak pilih either korang nak Lemon & herbs, Mild, Hot or Extra Hot. Aku pilih Mild sebab aku bukanlah seorang peminat masakan pedas. Harga dia reasonable. Next time boleh belanja lagi yer kak. Okbai.

Pemandangan meja

menu

Chicken option

Extra hot memang da bapak pedas la..

Tadaa.. kejap ada

kejap xde..
Dah abes makan balik opis sambung tido keje.. hakhak~

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers