There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, October 8, 2012

Melantak Nandos

Ni aku nak update cerita basi. cerita minggu lepas. Kalau ayam Nandos tu ada lagi mesti dah basi gak macam cerita aku ni. Tapi kalau letak dlm fridge pastu panaskan hari-hari confirm ok lagi. Cuma rasa dia tak best.

Ok back to the reality. Selepas pertama kali merasa Nandos ni aku rasa memang terbaik ayam dia. mesti korang nangis berlagu kan sebab aku first time makan Nandos. Alahai sedih nau kata kak my. Haha.. Last-last minggu lepas dia yang belanja. terima kasih. everybody say thank you to her. tetiba kan. haha.. gila sudah datang di kala menaip entry ni.

Nandos ni lebih kurang KRR gak. Set ayam quarter tu datang dengan side dishes, cuma beza dia 2 option je. kalau KRR tu ada 3 option. Pastu ayam dia bleh pulak pilih either korang nak Lemon & herbs, Mild, Hot or Extra Hot. Aku pilih Mild sebab aku bukanlah seorang peminat masakan pedas. Harga dia reasonable. Next time boleh belanja lagi yer kak. Okbai.

Pemandangan meja

menu

Chicken option

Extra hot memang da bapak pedas la..

Tadaa.. kejap ada

kejap xde..
Dah abes makan balik opis sambung tido keje.. hakhak~

4 comments:

  1. ya allah my peberettttt... huhu... somban xdo pon nandos. sob3... :( kempunan dh ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ye ke? mai la melaka. ada 2 kat sini kalo x silap..

      Delete
  2. haah nnt SIL dtg sne kite pi mkn yeh. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. bleh mai la. kita mkan kat MP

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers