There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Friday, June 29, 2012

My Zalora's Experience

Salam 1 Malaysia.. "Dia cepat, dia mudah dan yang penting puas hati. Tu yang dapat aku katakan tentang Zalora the online shopping site. Nape aku cakap macam tu? Sebabnya aku order arini then esok da dapat walaupun aku ni kat Melaka. Aku rasa distribution center Zalora ni kat KL. jauh kan? Pastu plak materials dia kira satisfied gak la. Saiz dia pun menepati saiz aku. Yela kadang2 ada saiz tu sama je saiz dia tapi tak suit dengan dengan aku. Let say saiz S, ada yang besar then ada yang kecik. Yang agak best belian kedua akan dapat voucher code RM20. tapi yang x best tu voucher dia valid a week from the issue date. memang tak sempat la. ye la aku mesti at least beli sebulan sekali je. Mana nak mampu seminggu sekali. Part voucher tu yang tak puas ati. hoho.. Thanks to Zalora. Sehingga bertemu lagi di lain entry.



P/S: Sorry takde picture item yang aku beli. kamera rosak.. haha

Wednesday, June 27, 2012

Madagascar 3 di Eropah

Salam Hormat readerssss. Lama da aku x hapdet blog aku ni kan. walaupun xde sapa pun yang jenguk. itu pun ada la sorang pastu berangan letak alphabet 's' banyak2 kat word reader tu. Yang tak boleh blah nyer plak reader sedih tu dari South Korea. Let's greet him/her, Annyeong-haseyo!! Berangan jap cakap Korea..

Eh lari tajuk sudaa. Actually aku nak citer pasal muvie Madagascar3 yang aku tengok minggu lepas kat AEON Bandaraya Melaka. Citer dia sequel dari Madagascar 1 dan 2.. But what so suprise is this time muvie dia lebih lawak. Memang tak kering gusi gelak. sesuai seisi keluarga. Oh yer muvie ni PG13 yer. which mean suitable for persons aged 13 and above but parental guidance is advised for children below 13.

 Gloria, Marty, Alex, Melman

Masih mengisahkan Alex, Marty, Gloria dan Melman yang still berusaha untuk pulang ke rumah, mean zoo. Perjalanan mereka membawa mereka melalui Eropah. Untuk undercover mereka beli sarkis dan mereka reinvent semula dengan gaya Madagascar. Dalam masa yang sama mereka di kejar oleh Kapten DuBois, seorang pemburu haiwan. lebih kurang perhilitan la kot. Dengan semangat yang kuat mereka sampai ke rumah mereka. Tapi mereka telah berubah hati dan mengambil keputusan untuk terus bersama sarkis mereka selepas kawan2 sarkis mereka membantu menyelamatkan mereka dari Kapten DuBois.


 Captain Chantel DuBois

Marty in afro

This time kawan aku bagi 3.5 star out of 5. Dia kata ok la lebih dari setengah. padahal dia pun dok gelak sakan. Tapi bagi 3.5 je. still consider kedek.. hahaha.. Jangan marah haa~

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers