There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, February 7, 2011

HAQ

Hai pekabau semua my follower? thanks sebab sudi memolow blog aku yang x seberapa nak blog ni. hope korang sihat la hendaknye. lama dah aku tak menempel kat sini kan.. mesti korang sangat rindu kat aku. * sambil kedua-dua tangan di dada, mata dok pandang atas*
Aku nak kongsi serba sedikit pasal citer yang bertajuk HAQ ni. aku pegi tengok last two weeks (28/1/2011) dgn dia. sebab dia nak tengok sangat citer ni.aku dgn rela hati pun ikut. rela hati katanye..haha..

Citer dia macam ni. berkisar kan pasal seorang pemuda (Zul Huzaimy) yang dari kecilnya mempunyai kuasa luar biasa. Pada masa kecilnya dia ada seorang kawan baik yang bernama Bad (Adi Putra) dan tetiba bermusuhan kerana si bad ni tak berpuas ati dengan bapak si Haq ni sebab tak nak tolong bapak dia time bapak dia sakit katanye.

sehinggalah besar gedabak masih lagi berdendam. tah mana si Bad ni dapat kuasa pun x tau la. tetiba je dah ada kuasa. tetiba gak dia ada kat Paris. sangat x relevan. apabila Bad ni balik Malaysia dia terus dengan plan dia untuk membalas dendam kat family si Haq ni. habis di bunuhnya bapak si Haq ni dengan kuasa dia. Bad still tak puas ati dia nak bunuh Haq ni. so dia culik Aina (Raja Farah), for information Aina ni kira macam adik angkat family dorang. sebabkan sayang sangat kat si Aina, Haq pun pegi la selamatkan Aina. apa lagi pergaduhan pun berlaku antara dorang ni. kalo nak tau lagi pegi la tengok sendiri. malas nak taip banyak2 dah.

antara pelakon lain: nanu baharudin, fatimah abu bakar dan zulkifli ismail

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers