There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, June 6, 2013

Mana aku pergi?

Lama weh tak tengok belog aku yang sedeh ni. mana taknya minggu lepas seminggu aku cuti. Haaa hamek kao. jarang amek cuti. sekali cuti terus seminggu. Macam2 yang aku buat minggu lepas. Memang penat. Daripada cuti2 Malaysia sampai la join event larian kat putrajaya dan the Mines.

Ni baru sempat nak update belog. kalo tak memang tak pandang ler. anyway nanti aku akan update aktiviti aku yang berlaku minggu lepas. Nak tau aku bercuti kat mana? nak tau aku join event larian apa? entry tersebut akan menyusul satu persatu.. hehe.. eh apsal entry kali ni berangan artis lak aku rasa?

2 comments:

  1. aku kalo cuti lama2 nak masuk keje rasa cam lemau la pulak..huhu

    ReplyDelete
  2. Bercuti kat mana tu? tak lama lagi ada tuah nak jadi artis kot hehe

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers