There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, January 10, 2011

Alexander Pierce


Halo follower yg tak seberapa nk nk memollow.. huhu.. Aku kembali setelah lama menyepi.. haha.. menyepi ke?


kali ni aku nk citer pasal Alexander Pierce.. sapekah dia? dia ni watak citer dalam filem The Tourist yang dilakonkan oleh Johny Depp. Kisahnye tentang seorang executive bank or what ever la aku x ingat.. dia ni telah mencuri duit rompakan dari seorang gangster. so dia ni di buru gangster tersebut, in the same time polis gak memburu dia ni.. heroin dalam citer ni adalah.. jeng.. jeng.. jeng.. Angelina Jolie.


mula2 aku memang tak nak tengok citer ni. memandangkan si dia nak tengok aku ikut la.. pastu tengok punye tengok aku rasa best plak citer ni walaupun slow jalan citer dia.. korang pegi la tengok kalo nak tau lebih lanjut.. aku ni tak pandai nak citer sangat..

1 comment:

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers