There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, February 27, 2012

Kita Bakor~

Assalamualaikum dan salam silaturahim~

Kali ni nak post pasal citer basi lagi.. ada aku kesah~
pastu plak dengan title yang bikin hangat da macam tabloid metro. Actually time ni pegi buat BBQ kat PD sambil berenang-renang ala2 duyung dan dugong masing2. walaupun ada yang dok feeling2 raja dan ratu darat tak nak mandi sebab sun burn katanya. sama je kot kalo ko dah duduk tepi pantai tu, legam gak akhirnya. tak gitu cik jemah? hihi~

malas aku nak taip panjang2, layankan aje pic2 bawah ni. Ni je pic yang dapat di copet dari FB fadzli, yg cik Nani punye pic dia buat perkasam. aku plak takde kamera. almaklum la pembantu operasi mana mampu beli kamera walaupun kamera kodak.. haha~

warm up~


santai pak akod dan mak jemah~

jagung bakar.. goreng pon sodap!


main course!

tadaa~ da siap untuk di hidang..

home made marinade.. rasa satay.. terbaekk~

dok menggigih!

Held on Monday, February 6, 2012.

2 comments:

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers