There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Friday, June 15, 2012

Menemui Pencipta Mereka

Hola.. Salam penuh berkah dari aku. Mood menulis blog takde tapi menggagahkan diri gak kerana hanya masa ini yang terluang. Entah esok lusa tak tau lagi. Mana tau busy ke lepas ni. Entry kali ni review pasal filem yang aku baru tengok, Prometheus.


Mengisahkan sekumpulan saintis yang pergi mencari planet yang mereka percayai tinggalnya hidupan yang di katakan mencipta manusia. Dalam ekspedisi mereka tersebut pelbagai masalah timbul sehinggakan ramai di antara mereka terbunuh, dan tak kurang juga yang mengorbankan nyawa demi kesejahteraan bumi yang dikatakan akan dimusnahkan penciptanya. Korang layan la citer ni kat muvi.


Cerita ni dikatakan agak slow sehinggakan member aku tertido. Hoho dia bagi 2 star out of 5. giler kedek nak bg bintang. Muvi ni cast by Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Logan Marshall-Green and more.

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers