There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Tuesday, August 28, 2012

Kad Raya masih wujud

Erk ari ni aku baru terima kad raya yang kedua by mail. In total aku terima 3 kad raya dimana salah satu kad tu by hand. ohh masih wujud lagi sistem kad raya dikala ini rupanya. Walaupun Facebook menjadi perantara utama dekad ini selain SMS, MMS, twitter dan blog.


Guess who gave me that last Raya card I ever received today? it is from Miss Ryina. Which is I forced her to send it to me. haha.. Tu la sapa suruh published kat wall facebook. Kan da kene paksa hantar. rasain deh loe. erk sory2 gurau je.

Other than her, another person is my kawan kamceng (BFF).. which is kene paksa gak hantar kad raya kat aku. Haha.. actually bukan paksa sangat pun. just psycho je. Sebab dia kata ada hantar kad raya kat umah Klang, which is to my parents. So I said, "untuk aku takde ke?".. pastu dia kata ye la esok aku hantar.. haha.. Apa2 pun thank la kat korang yang sudi nak ngantar kad raya.

WOW!! Gandakan RM 100 kepada RM 100,000



Meow! Look what the Cats brought in!



p/s: even facebook dengan twitter semakin meluas, jgn dilupa dengan tradisi kad raya nanti takde keje pulak posmen :p

5 comments:

  1. Waaaahhh... Siap mentioned my blog.. Thx ^^,

    But i dun ever think that u have been forced me on that day.. Just that i want to give away la the card.. Ade 10keping.. Xtau nk bg sape,.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. really? feel like I am who the one forcing you.. hihi

      Delete
  2. Tq sb sudi singgah di Blog www.quereka.blogspot.com Abe....

    Kalau de masa, silalah berkunjung ke Blog UTAMA Abe, www.queachmad.com.... Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, sama2 bantu. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat kita sama2 berjuang MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Blog Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah..

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers