There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, March 6, 2013

ABC Tanjung, Melaka

Salam ukhwah..

Lama sudah tidak update blog aku ni. Last week pegi minum kat ABC Tanjung. Perghh memang sedap la. Tapi aku tak makan ABC pun. aku order choc shake. Member aku yang akan ABC. Pastu order gak kuey teow goreng. Apa-apa pun choc shake dia memang masyuk dengan selera aku.

Kedai ni kat area Tanjung Kling. Area Everly Resort Melaka, ada gak kat situ Shah's Beach Resort and Sekolah Kebangsaan Lereh. Kedai tu berhadapan 3 tempat ni. Kedai ni kalau peak hour dia memang penuh. silap time datang takda tempat duduk. Haaa bersila la korang atas tanah. *ok tu tipu. haha

Pelan lokasi
P/S: untuk foto-foto yang mengiurkan sila google image dengan keyword "ABC Tanjung" sekian.

6 comments:

  1. adess... patutnya bro kena amik gambar abc tu baru teruja skit gua nak terjah....hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada gambar tu dalam fon. tapi tak bleh nak transfer sebab cable hilang..

      Delete
  2. bulan 3 nanti ade cuti.
    nati nak pegi lepak kat melaka..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat datang ke melaka bro.. nanti roger2 la aku..

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers