There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Sunday, July 7, 2013

Blog JJCM pulak ke?

bukan blog JJCM
Bila dilihat dari statistik semalam aku rasa macam blog aku ni blog tempat orang2 merujuk tempat makan yang best kat melaka. or maybe dia mencari resepi. hurmmm. saja update sebab lama dah tak update atas sebab keBZan I guess. huhu.

6 comments:

  1. pe lagi. belanja la makan tempat best kat melaka untuk buka puasa ni.hehehe

    ReplyDelete
  2. bro, suggest kat aku tempat makan pe yg best kat melaka selain umbai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak makanan yang macam mana. kalo seafood selain umbai crystal bay, lg satu yg aku baru dgr dr kwan aku kat duyong tp aku x penah pegi la.

      Delete
  3. selamat berpuasa org melaka :D

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers