There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, March 7, 2011

Kyle become Beastly


Salam sejahtera dan Salam 1 malaysia.. di hari yang mulia sempena International Woman Day ni aku nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari wanita kepada yang terutama mak aku, nenek aku yang aku panggil as atok, mak cik2 aku, cousin aku, adik2 aku sedara mara x kira la jauh ke, dekat ke..tanpa melengahkan masa lagi mari kita ke muvie preview. semalam lepas keje aku terus kuar ke Sunway Pyramid untuk menonton muvi yang baru..


aku tengok citer Beastly yang bila mana di alih bahasa ke bahasa melayu ianya bermaksud HODOH. citer ni mengisahkan Kyle (Alex Pettyfer) seorang anak orang kaya yang sombong dengan kehenseman dia, tidak lupa juga dengan kekayaan yang bapak dia miliki. Dia menghina seorang kawan perempuannya yang agak gothic pada pandangan aku. Tapi dorang sumer panggil budak pempuan tu ahli sihir. nama budak tu Kendra (Mary Kate Olsen), dia ni memang pelik tahap cipan la.


Satu ari Kyle ni ajak Kendra pegi 1 majlis. dalam majlis tu dia kenekan Kendra ni. si Kendra ni naik angin then terus curse Kyle ni jadi buruk. syarat supaya nak kembali kepada asal adalah sehingga sorang pempuan mengatakan "I LOVE YOU" kepadanya.. lepas jadi macam tu Kyle ni duduk la kat umah yang bapak dia sewakan untuk dia. dia duduk bersama dengan sorang maid dan sorang cikgu buta. sehingga satu hari dia kuar jalan malam terjumpa kawan skola dia bernama Lindy (Vanessa Hudgens), dan berhasrat untuk memikat Lindy agar dapat melepaskan diri dari curse Kendra. Dalam pada masa dia menjalani sumpahan tu dia belajar agar tidak menjadi sombong. Nak tau macam mana dia memikat Lindy dan berhasilkah dia memikat? kunjungilah pawagam terdekat dan beli tiket untuk menonton..


cast: Peter Krause, Lisa Gay Hamilton, karl Graboshas ,etc.

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers