There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Friday, March 25, 2011

RUBIdin


Salam 1 malaysia.. Kembali kita bersiaran setelah lama tak bersiaran kerana keBZan yang agak melampau.. biasa la aku ni kan dedication worker + commited student.. kehkeh.. tujuan penyiaran ini adalah bertujuan untuk update citer yang aku tengok malam tadi (24/3/2011), tajuknya ... Dalam Botol arahan Raja Lawak..eh silap oleh Raja Azmi.


Citer bermula apabila Ruby atau nama sebenarnya Rubidin dan Ghaus adalah pasangan bercinta. Oleh kerana cinta Ruby terhadap Ghaus yang amat mendalam, Rubidin mengambil keputusan untuk menukar diri menjadi 'perempuan sebenar'. Perkiraan yang salah telah di lakukan oleh Ruby kerana Ghaus bukan mahukan dia menukar segalanya dan Ghaus pergi meninggalkan Ruby. Persona Ruby sebagai lelaki kembali kerana hormon lelakinya mula kembali dan kembali menjadi Rubidin. Dia kembali ke kampung kerana bapanya meninggal. dalam masa dia menetap di kampung sementara menunggu kenduri tahlil bapanya habis selama 44 ari dia telah jatuh cinta dengan Dina yang merupakan perempuan sekampungnya. Mereka merancang berkahwin dan di masa hari perkahwinan Rubidin telah melarikan diri. Dia telah menyesali perbuatannya seumur hidup.



So apa lagi korang.. nak tau citer yang sebenar pegi la ke cinema yang berdekatan.. aku nasiharkan orang yang tak suka tengok citer slow then tido dalam cinema berdengkur tak payah pergi tengok citer ni. citer ni memang slow. Dan orang yang tak seni macam aku ni pun tak payah pegi. Sebab korang tak tau citer ni kalo tak hayatinya. semoga bertemu di lain entry.


Para Pelakon:
Arja Lee
Wan Raja
Diana Danielle
Fauziah Ahmad daud
Jalil hamid
Normah damanhuri
Rosnan Rahman
Pekin Ibrahim

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers