There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, August 22, 2012

Dah tak cuti seminggu

Start semalam aku da mula bekerja. masa datang keje tu sunyi je. *bunyi cengkerik* Aku orang first yang sampai opis. Aku jadi tak konpiden nak keje. mana la tau kan mereka ni tetiba last2 minit pulak plan tutup lagi satu hari extra pastu tak inform aku. Tambahan pulak aku nampak kelibat putih. OK tu tipu. haha..


 Tak lama pastu datang la Kak Hajar dan seterusnya. Culture shock sekejap sebab setiap tahun sebelum ni aku memang cuti seminggu. But now I have to sacrifice memandangkan aku staff baru kat sini. Lagi pulak, kat sini takde multi racial macam kat tempat lama. Yang boleh cover kita. Demikian la cerita aku yang bertajuk Dah Tak Cuti Seminggu..

P/S: seram sejuk kan citer aku.. hakhak

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers