There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, August 22, 2012

Tragedi Petang Raya


Cerita ini yang paling menyayat hati masa sehari sebelum raya phone aku hilang kat hypermarket. sob~ 48 jam gak la aku takde phone. memang ralat la takde phone. ye la mana taknye since aku form 5 aku da mula guna phone. jom tengok flashback.. haha mana ada flashback. tipu je. Pastu raya pertama aku pun pegi la Maxis Center AEON Bukit Tinggi untuk amek balik nombor aku yang hilang tu. Bleh pulak SIM Card habis kata kao. Katanya yang terdekat kat Sunway Pyramid. memang tak la aku nak pegi sana. parking kereta susah nak dapat. aku pun balik ler.



Pastu raya kedua aku pegi lagi. hampa gak. Tetiba *TING* mentol nyala. aku baru ingat kat SACC Mall ada maxis center. hampa gak sebab satu mall tu tutup, da macam umah tinggal gamaknye. Aku pun pegi kat Carrefour Subang Jaya pulak. OK! success dapat nombor. Then terus ushar phone. Memang dah plan nak amek BB sebab adik aku influence.

So bermulalah perjalanan hidup aku dengan BB ni. Tapi dengan contact list yang terhad. semua nombor dah takde. ayark lg satu masalah. so sapa yang kenal aku meh la sedekah no phone korang kat aku. begitu lah flashback saya. eh silap! Begitulah citer sadis saya..

p/s: Sila jangan komen "untung la.." sebab memang tak untung bajet lari~ huwaa..

4 comments:

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers