There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Friday, September 28, 2012

jalan jalan Makan Makan

lama nau aku rasa tak update blog ni. Last update on last wednesday. haha.. Baru 2 hari lepas je. ye la takde idea nak update apa. Kali ni pun update macam tak menarik je citer nyer. ni citer pasal last nite diner dengan housemate aku. sapa lagi kawan aku kat sini yang oleh ajak lepak makan-makan. Dia je la pun yang ada.Dia pun kebetulan memang suka makan. erk! ampunkan kami penunggu kedai makan~ ampunkan kami penunggu kedai makan~

Last nite actually aku pegi diner kat Kennys Rogers Roaster (KRR), AEON Bandaraya Melaka. Actually nothing much to tell. it is just an ordinary diner like other else. Cuma yang agak specialnya aku pegi  KRR ni for the second time. sebab tu jakun sikit. tu yang update kat blog. ye la nanti boleh la anak cucu tengok atok dorang ni pegi KRR. wahh! jauh betul aku berangan. tak salah kan? kerna setiap impian yang disertai dengan usaha insyaAllah beroleh kejayaan. imam muda jap. haha.. berbalik story morry aku tadi. aku amek meal yang quarter chicken flavor smoked BBQ then side dia tu kentang, Rotini, dan nasi. Housemate aku pulak ayam black pepper then side dia baked bean, fruit salad dan coleslaw. Muffin masing2 vanilla dan coklat. Makan kat sini memang kenyang giler sangat. Aku merasakan 1 meal tu untuk makan 2 org. Kalo makan dengan awek tentu ta abes makan. yela kene la cover2 makan..hehe.. jangan marah ek awek2.. erkk macam ramai je bunyinya.. eheh

Oh ya! One more thing malam tadi officially first time aku merasa makan bebola Tako Tao. Aku beli yang filling octopus tu. Rasa dia ok la. masih boleh di terima tekak lagi. but I wont put it in my favorite foods. Nape aku try? Sebab everyone talk about Tako Tao ni. I would like to suggest to whom it may try it yet. tu je la kot citer aku.









5 comments:

  1. Takoyaki agak muak kalau makan banyak :)

    ReplyDelete
  2. tako tao, one oh my fav. ergh lapaaaa -,-
    oh and at kenny had u tried chicken macaroni and cheese ? well dont, not so good.

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers