There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, October 1, 2012

4th Quarter of 2012

Pejam celik.. pejam celik.. da masuk suku akhir 2012. sekejap je masa berlalu. Bukan la nak citer atau nak recap peristiwa yang berlaku. tu nanti la dalam entry yang akan datang. Entry tu akan di tulis kena pada masanya. heheh.. Masa tu baru la recap everything.


Ermm.. Betul la kata pepatah, Masa Itu Emas. eh betul ke kata pepatah? ke peribahasa tu? haha entah la aku pun da lupa. Al maklum la da lebih 7 tahun meninggalkan sekolah. Pastu pulak tak apply benda tu dalam kehidupan seharian. Macam tu la jadinya. Begitu pantas masa berlalu.

Actually aku takde apa pun yang diceritakan sangat. cuma saja je nak update blog aku ni. Kang kalo tak update bersawang pulak kat sesawang ni kang. Oh ya tak sabar nak menerima BR1M (bujang) + Rebat/Baucer Smartphone + Baucer Buku 1 Malaysia.. Saya sayang Kerajaan Persekutuan Malaysia. haha tiba la kan. Ahh tu belum tiba masanya lagi. Now focus on my examination paper that will be on 3rd, 6th and 15th October. Wish me luck y'all..

2 comments:

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers