There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Thursday, October 4, 2012

Nasi Ayam Gemas @Cheng, Melaka

Last Tuesday aku pegi makan nasi ayam dengan housemate aku. Sebab dia war-warkan yang nasi ayam dia sedap. Memang da lama plan nak pegi makan kat sini. cuma kelmarin je baru sempat nak pegi makan. Actually aku dah pernah pergi pun restoran ni. Tapi yang kat Bahau punya. Cuma aku minum je time tu. Tak pulak terasa nak makan.

Overall pandangan aku memang best la. Haha.. Sebab aku pun lama da tak pekena nasi ayam. Pasal harga pulak aku tak tau sebab housemate aku yang belanja. Worth it la kot harga dengan rasa dia.

Kami order nasi ayam plus dengan side dishes tugeh goreng. ermmm sooo good. eh tu KFC punya kan. silap! silap! sedappppp~ Sebut pasal KFC ni aku jadi ngidam pulak kat Zinger Burger Double Down dia tu. Ni semua kerjaan Kak Marhaini la ni. Pastu pulak tengok blog Hanis Zalikha. Perghhh!! Meleleh-leleh air liur aku ni. Nah layan pic sekitar Restoran Nasi Ayam Gemas @ Cheng, Melaka ni..

OTW nak pegi makan

Pink karer

ramai pemangsa ayam kat sini

sila apply keje
 
Order kami

Tadaa da sampai
P/S: pic tak banyak sebab teruja nak makan

2 comments:

  1. kalau teruja nk makan , bukan stakat gambar sikit. snap gambar pinggan kosong right after hbus mkn je hahah

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers