There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, October 29, 2012

Day of Submitting

Hari ni submit apa yang patut. Tapi kad matrik pelajar aku pulak lupa bawak. Adeh kene la balik umah dulu pastu baru pegi submit semua sekali. Aku buat ni semua untuk family khususnya untuk parents tercinta. InsyaAllah dipermudahkan Allah hendaknya. Sahabat karib aku cakap kalo niat kita baik, insyaAllah akan dipermudahkanNya. Ameen.



hope that everything gonna be ok. Korang pun tolong yer doakan kejayaan aku. nak tau entry ni pasal apa? eheh kalo berjaya nanti aku bagitau apa dia sebenarnya. nantikan next entry. *wink

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers