There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Tuesday, November 20, 2012

Statistik Blog Aku Sedehh

kembali aku bersiaran setelah cuti selama seminggu. Tu la sebabnya mengapa statistik kunjungan blog aku ni sedehh. Mana nak sempat update dah nama pun coti kan. ada ko kesah dengan blog. better spend masa kat benda yang jarang buat dan selalu buat, yakni makan tido makan tido. haha..


Last week kan public holiday deepavali dengan Awal Muharam. Pastu aku ada pulak off day 2 hari plus akuamek annual leave sehari. x seminggu ko coti. huhu. Korang sekalian silalah berkunjung sekerap mungkin kat blog aku ni. kesian aku.. haha.. boleh pulak macam tu. Tu je la setakat ni. jumpa di zaman lain. #eh

2 comments:

  1. kena rajin blogwalking mudah-mudahan trafik akan naik balik.. salam kenal dari saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari2 blogwalking. xpe la bahgian masing2.. hehe.. thanks. salam kenal juga.

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers