There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Saturday, November 10, 2012

Unexpected Exam Result #UiTM

Alhamdulillah semalam aku received exam result yang sangat menggembirakan aku. And it was never expected. Ye la even sebelum ni pun aku penah received quite better than this. And it was happen on the second time. Beza cuma 0.09 je dari result yang lepas.

I really puas hati with that and I would like to thanks to my lecturer yang tak jemu mengajar. Mengorbankan masa bersama keluarga di hujung minggu semata-mata nak hadir mengajar kami. Maklumlah Kami ni pelajar ePJJ, kelas hari ahad je.

Appendix 1
Aku langsung tak expect yang subject programming dapat cemerlang. Ye lah mana la aku tau nak program-program ni. Basic pun takde. Sangat memeningkan kepala di saat itu. Nasib baik la ada bantuan rakan-rakan sekelas yang mahir. Dapatlah jugak tunjuk ajar dari mereka. Dan juga Kak Mai sebagai partner group aku yang gigih menyiapkan assignment. Thanks you all. Syukur Alhamdulillah~

4 comments:

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers