There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Saturday, January 12, 2013

AirAsia Free Seats

Selasa (15 Jan 2013) ni start tepat pukul 12am AirAsia buka untuk tempahan tiket free. Macam last year aku dapat grab tiket free ke LGK. so this year nak try grab ke BKI  or KCH plak. Tiket free ni tertakluk kepada Fuel Surcharge and airport tax yer anak2. So kene bayar gak. tp tak banyak  la kene bayar.


Mengikut pengalaman aku just bayar RM38 je untuk return ticket to LGK (KUL-LGK-KUL). It is so worth kan? Tapi masa nak booking tu memang slow la server. Korang bleh siap tido depan komputer korang. Bayangkan berapa ratus juta orang pulak yang dok nak booking free tiket ni kan. Goo Luck to me and to you all. Sumber : Facebook AirAsia

2 comments:

  1. x derr kemana2..xdapat gak rasa free seat ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ye ke.. plan je la pegi mana2 cikgu ma..

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers