There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, January 7, 2013

Tahun Akhir di UiTM

assalamualaikum..

Macam tak sangka pulak dah tahun akhir aku kat UiTM. InsyaAllah tahun 2013 ni jugak aku akan habiskan pengajian diploma dalam pengurusan maklumat ni. InsyaAllah. Sekejapan je rasa. Rasa seperti semalam baru bersama UiTM. Now dah tahun akhir. Semoga dipermudahkan oleh-Nya segala urusanku. Ameen.
Sepanjang dah 3 tahun bergelar student ePJJ ni macam-macam dah rasa. Ye la manakan dengan kerja lagi, dengan kehidupan sebagai remaja lagi. vomit seploh kali. haha.

Jika sebelum ni perjalanan pergi kelas hanya 30 minit, sekarang sudah jadi 2 jam. All the way from Melaka.Tapi alhamdulillah there are four of us from Melaka, so citer dia carpool la. dapat la berjimat from RM100 seorang to RM25. Hope that everything going smooth till the convo day. Berangan!

P/S: update blog motif bunga2 sebab takde idea.

No comments:

Post a Comment

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers