There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, January 23, 2013

E-Day BFF aku @SherilAmelia dan @Hairum

Assalamualaikum..

3 hari aku tak update blog ni. Biasa la busy sikit lately ni. Dan semalam aku baru balik dari Negeri Sembilan because of attending my Best Friend Forever (BFF) punya e-Day. Actually I've been there since saturday because his brother punya wedding. Sampai je hari sabtu tu orang semua dah standby semua. Tak tau nak tolong apa. Aku ni maklum la penyegan lain macam. hehe..

selamat pengantin baru Hainur dan Matus
On that saturday memang ramai yang hadir as that day is a Wedding day. Meriah dengan tema kaler merah. Coincidentally aku pakai kemeja merah that day. Sangat la menepati tema. Yang adik aku dan 2 orang kawan dia langsung out of the tema. oh ya I am coming with my sister yang study kat Melaka tu and her friends, there are two of them. So kami berempat. Habis la cerita hari sabtu.

Pada Ahadnya pulak tibalah hari untuk menghantar BFF aku ni. Kami bergerak kira pukul 11 pagi dengan berkonvoi lebih kurang 10 buah kereta. setiba di sana kami di sambut dengan meriah. Tema pihak perempuan warna purple pada hari itu. Lauk pauk juga sangat menyelerakan. Selesai sudah perbincangan yang dilakukan dan disepakati oleh kedua belah pihak.

Masing-masing tersipu malu. Hantaran dari pihak lelaki adalah 7 dan dibalas 9 oleh pihak perempuan. Kami pulang dengan perut yang terisi. Juga mengambil kesempatan bergambar bersama. Sempat mengucapkan tahniah sebelum pulang. Sangat gembira bila semuanya berjalan lancar dan selesai pada fasa tersebut. Hanya menantikan fasa seterusnya yakni hari pernikahan dan persandingan mereka.

Aku sebagai BFF mereka mengucapkan tahniah dan sehingga ke jinjang pelamin seterusnya ke anak cucu, sehingga hujung nyawa korang akan bersama. ameen..

Jom layan video amatur dari aku ni...


P/S: I am happy for both of you..

6 comments:

  1. bil.. tengkiu so much.. :) suke sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. my pleasure sil.. namo gado2 yer. make a discussion. tolerate to each other ok. :)

      Delete
  2. Alamak...terharu la...love u sheril ghazali....muahhhhh

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers