There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, April 10, 2013

I am NOT voting!

Pada 5 May nanti aku TIDAK akan balik ke kampung halaman untuk mengundi. Aku kerja di perantauan on that day. Tolong  pangkahkan kertas undi aku nanti. Pangkahkan secara berhemah. Baru aman sejahtera negara tercinta.


Untuk menyemak senarai daftar anda sila klik sini

6 comments:

  1. wooow..dh rugi 1 undi nie.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu le pasal.. kesian parti yg sy nak undi tu nnti.

      Delete
  2. aku pun tak tahu balik ke tak masa mengundi nanti..huhu

    ReplyDelete
  3. aku pon di perantauan tapi akan ku pastikan balik mengundi.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dapat info dari management bahawa 5 may tak keja. So aku balik mengundi.. haha.. terbaekk

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers