There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, May 21, 2012

Kejadian Pelik Dark Shadow

Salam mesra dan salam Islam Hadhari.. eh ada lagi ke tajuk tu? huhu..

Bermulalah kisah di mana aku melepekkan (bukan typo yer) diri di Jusco Bandaraya Melaka atau dengan lebih spesifik lagi di GSC di situ. Sesampai di kaunter untuk collect tiket e-payment tu tetiba budak kaunter tu kata takde. aku da naik pelik time tu. Kawan aku pun da naik pelik tahap 8. So aku cakap la memang aku dah bayar. Hellooo~ aku boleh tunjuk resit dia ok. tapi kat umah.. hoho~ Aku da risau la time tu. Ye la duit terbang, muvi tak dapat tengok. Apa hal? tu makan dia.. kuang kuang kuang~

pastu budak kaunter tu pun pegi la jumpa supervisor dia. jeng jeng jeng.. tiket tu ada cuma hall dia da reschedule sebab tu detail aku tak dapat di detect oleh system mereka.. At last dapat gak tengok citer Dark Shadow tu. citer di ok la.. so-so.. Tu la dia kejadian pelik tersebut... kalo nak review muvi ni sila ke sini.





Hoho aku malas nak tulis review so link je la.. setakat ni je update aku.. Renung2kan dan selamat beramal kan~

P/S: mintak izin untuk link yer Mr. Are-Lan..



2 comments:

  1. hahaha..leh aje tapi citer tu memang bese2 jela.nasib baik ada johny depp.hidup la sket citer tu

    ReplyDelete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers