There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Friday, February 8, 2013

Happy Chinese New Year.. Gong Xi Fa Chai 2013

Memandangkan sepanjang cuti ni aku takkan update blog. Aku mengambil kesempatan in advance mengucapkan HAPPY CHINESE NEW YEAR kepada kawan2 cina aku yang mungkin ada mengintip blog aku ni. Hehe.. May you all have a prosperous new year. And enjoy listening to this song dedicated to you all :D

中国新年快乐



4 comments:

  1. makan besar la diorang malam ni..huhu
    buah limau bnyk kali da dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tahun ni tak memandang buah limau. xde sape nak bagi. beli sendiri la nampaknya..

      Delete
  2. gong xi gong xi..mmu cuti lama tak? ni mesti tak masuk kerja lagi ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha da start keje. tapi lengang sebab student tgh semester break. \("_,)/

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers