There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Monday, April 29, 2013

MalacCafe by the Riverside

Assalam.. Dah lama tak citer pasal makan. So hari ni entry pasal makan supaya korang menjejeh air liur tengok. Actually this is on last Saturday visit masa ni baru balik dari Sagil. Jadi badak air, jadi mermaid dan jadi ular air memasing. okay lari tajuk.

I knew this cafe from the internet. and specifically from groupon which is on that time dia ada buat promo kupon untuk malaccafe ni. Tapi aku tak pergi sana pakai kupon ni, sebabnya masa aku nak beli kupon tu promo dia dah abes pun. So pegi je la sebab kaya tertarik denngan ambience dia. Plus it is located by the riverside and the food are so tempting. Those are the menu yang sempat di snap oleh rakanku.





Chicken chop

Bolognaise/nese

grill lamb shoulder..
This cafe open daily from 6pm till 2am in the early morning. located at No.2, Jalan Laksamana, 75100 Malacca City Malaysia.

Overall this cafe is great and I love their grill lamb shoulder even aku makan chicken chop. ngicak kawan aku punya. And those yang rasa nak pegi ni aku sertakan map untuk korang.

Untuk tumbesaran sila klik map

2 comments:

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers