There was an error in this gadget

lets shoppin'

Macam - Macam la hai..

Weeclicks

GuaBlog

SAHABAT handai

Wednesday, May 1, 2013

Beli Tiket Wayang Online

kesedaran membeli tiket online masih lagi kurang. Ini dapat dilihat terjadi kepada kawan aku sendiri. They just walk in on the day that they want to watching. Akhirnya mereka tidak dapat membeli tiket kerana tiket sold out. ada unsur kempunan di situ setelah lama beratur di dalam barisan yang sangat panjang bagi aku. tambah pulak kelambatan yang berlaku apabila orang lain yang datang baru hendak berkira-kira untuk memilih filem apa yang hendak ditonton. Lagi satu mereka mengambil masa untuk memilih tempat duduk yang mereka kehendaki.

Dalam dunia sekarang yang serba moden telah wujud aplikasi membeli tiket wayang online untuk telefon pintar. Selain daripada menggunakan lappy dan deskpy untuk membelinya. Dan ianya boleh dilakukan dimana sahaja yang dikehendaki. menjimatkan masa. Yang penting ada duit dalam akaun bagi sesiapa yang menggunakan online purchase via online banking.

Bagi aku pembelian tiket wayang secara online adalah efisien, cepat dan mudah. Kerana aku telah pun menggunakan perkhidmatan ini lebih dari 2 tahun. Dan tidak terhad kepada pembelian tiket wayang. juga kepada pembelian pakaian secara online. Disini aku sertakan link

klik sini

klik sini

klik sini

klik sini

klik sini
P/S: hanya popular cinema sahaja

2 comments:

  1. aku kadang-kadang x terfikir pun nak tgk wayang..pegi mall nak shopping je..bila tgk ade cite best beli je tiket..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tu pulak. haha normally aku tengok wayang memang plan.

      Delete

weeclicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Owner's Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers